Omelet med ost og champignon og et drys frisk purløg
Kan være klar om 10 minSlå æggene ud i en skål mens du varmer panden op på middel blus. Hak champignonerne.
Hæld nogle få dråber olivenolie på panden sammen med en lille klat stegemargarine og når det er smeltet så hælder du æggene på. Omeletten skal kun steges ved middelvarme og den må ikke blive tør, så efter bare et par minutter lægger du champignon på den ene halvdel og flipper den anden halvdel af omeletten over.
Efter et halvt minuts tid er omeletten færdig og så kan du lige vippe den ned på en tallerken. Drys med finthakket purløg og vupti, så er den frokost klaret!
Tip: Hvis du er glad for æg og champignon, så prøv også at lave opskriften på scrambled eggs.
Synes du godt om, får du opskriften i en fin pdf som tak - uden reklamer. Lige til at printe ud.
Ingredienser til omelet med ost og champignon
4 æg
4 champignon
Lidt revet ost
Frisk purløg
Olivenolie og stegemargarine
Salt og friskkværnet peber
Evt. et par skiver bacon