Billede af havregrød

Havregrød med kanelsukker og smør

Kan være klar om 5 min

Havregrød? Jeps, det kræver en opskrift, selvom den er utroligt simpel. Jeg kendte den ihvertfald ikke da jeg selv blev far, så her er den til alle jer nybagte forældre.

Hæld havregryn, mælk og vand i en gryde og varm op mens du rører i det. Det skal lige op at koge en smule. Så skruer du ned for blusset og rører rundt til havregrøden bliver så tyk som du gerne vil have den. Jo længere tid havregrøden koger, jo tykkere bliver den.

Når grøden er tilpas tyk, rører du en smule salt i og tager gryden af blusset.

Drys havregrøden med lidt sukker og kanel og læg en smørklat i midten. Vupti, havregrød på 5 minutter!

Tip: Hvis man venter med at putte mælk i, til havregrøden er færdigkogt, så afkøles grøden hurtigere. En stor fordel, hvis man har et meget morgensultent barn, der ikke kan vente med at få noget at spise.


Synes du godt om, får du opskriften i en fin pdf som tak - uden reklamer. Lige til at printe ud.

Ingredienser til havregrød


1 dl havregryn
1 dl mælk
1 dl vand

En lille smule salt

Sukker
Kanel
Smør