Billede af pitabrød

Pitabrød med salat, rejer og urtecreme

Kan være klar om 2 timer

Lun vandet og mælken i en gryde til det er fingervarmt og rør gæren ud i det. Tilsæt sukker, salt grahamsmel og hvedemel til dejen er fast. Ælt dejen godt og læg den i en skål med folie over i 1 time.

Rist bacon på panden og skær det i mindre stykker sammen med agurken og champignon. Skyl iceberg salaten og skær den i strimler. Bland salaten godt.

Tænd ovnen på 200°.

Drys mel på bordet og ælt dejen godt igennem. Del dejen op i 8 boller og rul dem flade til de er ca. 12 cm i diameter. Lad dem efterhæve i 10 minutter på bagepapir.

Bag pitabrødene midt i ovnen i 8 minutter ved 200°.

Skær pitabrødene op i den ene ende og fyld dem med salat og urtecreme.


Synes du godt om, får du opskriften i en fin pdf som tak - uden reklamer. Lige til at printe ud.

Ingredienser til pitabrød


Pitabrød
25 g gær
150 ml vand
150 m mælk
1/2 tsk sukker
1 tsk salt
150 g grahamsmel
300 g hvedemel

Salatfyld
1 agurk
1/2 iceberg
250 g champignon
250 g rejer
1 pakke bacon