Billede af kreolsk Jambalaya

Kreolsk Jambalaya med ris, rejer, pepperoni og kylling

Kan være klar om 30 min

Skær løg, forårsløg og peberfrugten i små stykker sammen med pepperoni og gulerødder.

Brun kyllingestykkerne i olivenolie i en stor gryde. Grøntsager og pølse kommes i gryden, hvor det svitses let sammen med kyllingen.

Pres hvidløgsfedene ud over retten og hæld flåede tomater, chili, hønsebouillon og til sidst de ukogte ris i. Spæd eventuelt til med lidt mere bouillon, så det lige dækker.

Lad retten simre i cirka 25 minutter til risene er kogte og har opsuget væden.

Bland rejer i retten et par minutter før servering og server retten med brød og salat til.


Synes du godt om, får du opskriften i en fin pdf som tak - uden reklamer. Lige til at printe ud.

Ingredienser til kreolsk Jambalaya


1/2 løg
1 rød peberfrugt
3 gulerødder
3 forårsløg
150 gram pepperoni eller Chorizo

4 stk kyllingebryst

2 fed hvidløg
1 dåse flåede tomater
1/2 tsk tørret chili
4 dl hønseboullion
3 dl ukogte ris

250 gram rejer

Olivenolie