Fiskefrikadeller med ris, salat og urtecreme
Kan være klar om 40 minRør ingredienserne til farsen sammen og krydr med salt og friskkværnet peber. Hvis du sætter farsen i køleskabet et par timer så er det nemmere at forme frikadellerne fordi farsen bliver mere fast, men de kan også sagtens laves uden at have været kølet ned.
Hæld risene i en gryde, tilsæt vand og lidt salt og bring det i kog, hvorefter du skruer ned for varmen så det lige nøjagtigt står og simrer under låg.
Hæld en spiseskefuld olie på en varm pande og læg en stor spiseskefuld fars på. Lad det stege ved middel varme i 4-5 minutter inden du forsigtigt vender frikadellerne og giver dem 4-5 minutter på den anden side.
Mens frikadellerne steger og risene koger, så rører du fromage frais op med friskhakket dild og persille og smager til med salt og peber.
Serveres med lidt iceberg salat og cherrytomater.
Synes du godt om, får du opskriften i en fin pdf som tak - uden reklamer. Lige til at printe ud.
Ingredienser til fiskefrikadeller
Fiskefrikadeller
500 g fiskefars
1 revet gulerod
2 æg
1/2 dl fløde
1 knsp revet muskatnød
Ris
4 dl basmati ris
6 dl vand
Urtecreme
3 dl fromage frais 0,5%
2 spsk frisk dild
2 spsk frisk persille