Spaghetti bolognese med hvidløg, frisk basilikum og en smule chili
Kan være klar om 40 minHvidløg, chili og gulerødder hakkes og svitses kort i olivenolie inden kødet tilsættes. Når kødet er brunet hældes
de hakkede tomater, passata, basilikum, vineddike og rørsukker ved. Lad blandingen stå og simre ved svag varme.
Sæt en gryde over med rigeligt vand - mindst dobbelt så meget som pastaen fylder. Hæld salt ved og kog pastaen til den er al dente.
Når pastaen er færdig smages kødsovsen til med salt og peber.
Synes du godt om, får du opskriften i en fin pdf som tak - uden reklamer. Lige til at printe ud.
Ingredienser til spaghetti bolognese
Bolognese
2 fed hvidløg
1/2 chili
2 gulerødder
500 g hakket oksekød
1 ds hakkede tomater
1 brik tomat passata
2 spsk tørret basilikum eller 20 friske blade
1 tsk timian
1 tsk rosmarin
3 spsk balsamico vineddike
2 spsk rørsukker
Tilbehør
1 kg pasta
Revet mozarella/cheddar ost eller parmesan