Lakridsmandler
Kan være klar om 20 minMin kæreste så denne lækre mandelsnack i fjernsynet, hvor ernæringsekspert Christian Bitz fortalte om dem. Vi har prøvet at lave lakridsmandlerne selv og de er rigtig gode. Faktisk så gode at jeg kom til at spise dem allesammen, så der må lige en ekstra produktion i gang... det kan jo ske!
Nå, til opskriften:
Rist mandlerne på en tør pande og dryp en smule olivenolie på dem til allersidst. Det skal kun lige være så lidt at lakridspulveret kan hænge fast på mandlerne, så mængden skal du lige vurdere. Kommer der for meget olie på går det sunde lidt af lakridsmandlerne, men er der for lidt, falder lakridspulveret af.
Dernæst drysser du en teskefuld lakridspulver på per 100 gram mandler, så i dette tilfælde, hvor jeg har lavet opskriften efter en pose med 250 g mandler skal du altså cirka drysse 2,5 teskefulde lakridspulver på. Ryst mandlerne godt og sæt dem til nedkøling (hvis du kan nå det inden de bliver spist). Haps, så er der sunde snacks!
Synes du godt om, får du opskriften i en fin pdf som tak - uden reklamer. Lige til at printe ud.
Ingredienser til lakridsmandler
2,5 tsk lakridspulver
250 gram mandler
Lidt olivenolie