Opskrift
Varm en pande op på højeste blus, hæld olivenolie på og svits champignonerne sammen salt og friskkværnet peber i 4 minutter.
Tilsæt grofthakkede løg. Hæld hvidvinseddike rundt i kanten på panden og tilføj 4 spsk olivenolie mere. Kog det i et minut og hæld det i en skål. Tilsæt estragonblade og lad retten stå i køleskab til den skal serveres.
Sundhed
En meget sund, kalorielet og smagfuld ret, velegnet som forret, tilbehør eller tapas:
Champignon er rige på fibre, B-vitaminer og umami
Eddike og urter giver smag uden kalorier
Olivenolie bidrager med sunde, umættede fedtsyrer
Retten har et lavt energiindhold og højt næringsindhold, og fungerer særligt godt i en balanceret kost. Den er også plantebaseret og vegansk.
Ingredienser
500 g champignon
Olivenolie
Salt og peber
2 skalotteløg
3 spsk hvidvinseddike
5 blade frisk estragon
Allergener
Ingen deklarationspligtige allergener