>

>

Fedtfattig karrysalat med friske og saftige æbler, æg og pasta

30 minutter

30 minutter

|

|

4 personer

4 personer

Dansk opskrift
Dansk opskrift

Fedtfattig karrysalat med friske og saftige æbler, æg og pasta

Fedtfattig karrysalat med friske og saftige æbler, æg og pasta

"Ikke mere karrysalat til påskefrokosten? Fortvivl ikke, det er nemt at lave til den marinerede sild!"

"Ikke mere karrysalat til påskefrokosten? Fortvivl ikke, det er nemt at lave til den marinerede sild!"

Opskrift af Lars Holmgaard

Vegetar

Pris og CO2 belastning per person

Pris og CO2 belastning per person

7.25 kr

7.25 kr

|

|

250 g CO2e

250 g CO2e

Energifordeling

Energifordeling

33% protein

|

22% fedt

|

45% kulhydrat

Næringsindhold

Næringsindhold

160 kcal

160 kcal

Loading...

30 minutter

|

4 personer

Dansk opskrift
Dansk opskrift

Fedtfattig karrysalat med friske og saftige æbler, æg og pasta

Ikke mere karrysalat til påskefrokosten? Fortvivl ikke, det er nemt at lave til den marinerede sild!

Pris per person

7.25 kr

250 g CO2e

CO2 belastning per person

Energifordeling

33% protein

22% fedt

45% kulhydrat

160 kcal

Næringsindhold per person

Opskrift

Der er mange forskellige slags lækre sild, der smager fantastisk på et godt stykke rugbrød, men de kræver stort set allesammen en ordentlig karrysalat, som modspil til sildens syrlige smag. Ellers bliver det lige krads nok.

Man husker som regel at købe sildene, men når man så glad og tilfreds står og betragter det fine påskebord, går det op for en at man har glemt at købe karrysalaten og der er gæsterne som regel lige på trapperne. Heldigvis er det både nemt og hurtigt at lave en god karrysalat, der ikke er fuld af fedt, som de billige i supermarkederne.

Her er min opskrift på en rigtig god og hjemmelavet karrysalat, som alle kan lave:

Kog ægget til det er hårdkogt. Kog pastaen til den er blød og hak det groft sammen med ægget og æblet. Rør karryen godt sammen med fromage fraisen inden du blander de hakkede ingredienser i. Smag til med salt og peber.

Og det var dét - var det ikke nemt? :-)

Tip: Karrysalaten bliver kun bedre af at den lige får lov at trække i køleskabet i en times tid, så du kan sagtens lave den i rigtig god tid, fx. dagen før. Rør godt rundt inden servering.

Sundhed

En let og sund ret, der er billig og hurtig at lave. Den kan nemt opgraderes med ekstra grøntsager, nødder eller kylling for mere smag og mæthed. Perfekt som en frisk og proteinrig frokost eller tilbehør til din sildemad.

Ingredienser

  • 250 ml fromage frais 0,3%

  • 1 dl kogt pasta

  • 1 æg

  • 1 æble

  • 1/2 tsk karry

  • Salt og friskkværnet peber

Allergener

Æg, mælk (fromage frais), gluten (hvis pastaen ikke er glutenfri)

Kommentarer

Kommentarer

erdusulten.dk 2025 af Lars Holmgaard, Gerdsvej 3, 8800 Viborg, kontakt@erdusulten.dk

erdusulten.dk 2025 af Lars Holmgaard, Gerdsvej 3, 8800 Viborg, kontakt@erdusulten.dk

erdusulten.dk af Lars Holmgaard

Gerdsvej 3, 8800 Viborg

kontakt@erdusulten.dk