Chocolate chip cookies med store chokoladestykker
Kan være klar om 2 timer og 50 minutterÆg, smør, sukker, rørsukker og salt piskes sammen med en håndmixer. Tilsæt hvedemel lidt efter lidt og pisk videre.
Hæld bagepulveret i det kogende vand og bland det i dejen. Vend den grofthakkede chokolade i dejen og lad den stå i køleskabet i mindst 2 timer - gerne natten over.
Tænd ovnen på 175° og læg bagepapir på en bageplade. Tag 9 portioner dej, der hver især svarer til en bordtennisbold i størrelse og læg dem med god afstand på bagepapiret. Småkagerne skal nok blive runde, så det gør ikke noget at portionerne ikke er kuglerunde eller helt samme størrelse. Der bliver 3 bageplader med småkager.
Bag en plade af gangen i 14 minutter ved 175°.
Synes du godt om, får du opskriften i en fin pdf som tak - uden reklamer. Lige til at printe ud.
Ingredienser til chocolate chip cookies
2 æg
250 g smør
150 g sukker
150 g rørsukker
1 tsk salt
340 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk kogende vand
200 g mørk chokolade