Champignonsuppe med friske champignon og persille
Kan være klar om 30 minHak løget fint og svits det kort i smørret. Drys mel over løgene og bag det sammen, hvorefter der tilsættes bouillon lidt efter lidt under omrøring.
Hak champignonerne i skiver og hæld dem i suppen. Lad det simre i 5 min.
Tilsæt fløden og smag til med citronsaft, salt og peber. Når champignonsuppen igen er oppe at koge, tages gryden af varmen og så er suppen klar til servering.
Synes du godt om, får du opskriften i en fin pdf som tak - uden reklamer. Lige til at printe ud.
Ingredienser til champignonsuppe
1 chalotteløg
25 g smør
4 spsk hvedemel
1 liter hønsebouillon (vand + 2 bouillonterninger)
500 g friske champignon
250 ml madlavningsfløde
3 spsk hakket persille
Saften fra en halv citron
Salt og friskkværnet peber