Blomkålsris med chili og hvidløg
Kan være klar om 10 minBlomkålsrisene er supergode at bruge til fx. en ret med grillet kylling og salat eller i stort set alle de retter, hvor du ellers ville have lavet enten ris eller couscous. Jeg har krydret de falske ris med chili og hvidløg for de smager ellers ikke af ret meget. Der er en snert af blomkålssmag, men det er meget mindre end jeg havde forestillet mig. Man kan også rive noget broccoli i retten og dermed give den endnu mere substans og flotte farver.
Sådan laver du din slankemad
Riv blomkålshovedet på et rivejern så det er klar til stegning. Hak hvidløg og chili fint og steg det hele på en godt varm pande i lidt olivenolie. Krydr med salt og friskkværnet peber og 5 minutter senere har du de kaloriefattige ris klar til servering!
Synes du godt om, får du opskriften i en fin pdf som tak - uden reklamer. Lige til at printe ud.
Ingredienser til blomkålsris
1 blomkål
1 chilipeber
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
Salt og peber